Diğer Haberler
Ünlü Ayakkabı Şirketi İflas Etti
İhsan Yeşil’in başında bulunduğu Promar Ayakkabı Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Dema Deri Mamulleri ve Ayakkabı Sanayii A.Ş. için bir süre önce mahkemeye başvuru yapıldı.Borca batık duruma düşen her iki şirketin koruma altına alınarak faaliyetlerini sürdürmeleri amaçlanıyordu. Uzun bir süre kayyum denetiminde faaliyetlerini sürdüren her iki şirket için son karar ise geçtiğimiz 6 Ağustos günü çıktı.
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada her iki şirketin de ayağa kaldırılamayacağına hükmeden mahkeme “iflas” kararı verdi. Tasfiye kapsamına alınan şirketlerin dosyaları bundan böyle Bakırköy 1. İcra İflas Müdürlüğü’nde yürütülecek. Bir dönem 400’e yakın çalışanı bulunan şirketin tasfiye sürecinde ilk etapta işçi alacaklarının ödenmesi bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre, şirketler için verilen iflas kararının gerisinde yatan en önemli sebep, dava süreci devam ederken üretim tesisinin alacaklı bir banka tarafından satılması oldu.

Enflasyon Muhasebesini Doğru Uygulamayanlara Vergi İncelemesi Geliyor

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Radarın Kalibrasyon Ayarı Yapılmadığı İçin Trafik Cezası İptal Edildi

e-Ticarette Değişim Ve İade Yapmayan Şirketlere Ceza

Arsa Dolandırıcıları Mağduriyetler Yaratıyor

Yargıtay Kararı: " Avukata Borçluları Israrlı Arama Ve Mesajları İçin Verilen Ceza Hukuka Uygundur"

Sözleşmede Cayma Hakkına Dair Tüketici Hakem Heyeti Kararı

Geçen Yıl Yapılan Vergi Denetimlerinde 160 Milyar Liralık Eksik Beyan Tespit Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

Sınai Mülkiyet Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik

Sağlık Hizmetlerini Usulsüz Kullananlara Ceza

İstanbul'da Ruhsatı Ya Da İşletme Belgesi Olmayan Oteller Kapanacak

Gümrük Vergileri Ve Para Cezalarının Tahsiline İlişkin Düzenlemeye Gidildi

Hazine Taşınmazlarının Tahsis Yetkileri Valilikler İle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerine Devredildi
