Diğer Haberler
İstanbul merkezli 7 ilde bir oto hırsızlık şebekesi
stanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Sivas, Çanakkale, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa ve Antalya illerinde operasyon yapıldı. Daha önceden tespit edilen toplam 36 adrese yapılan baskınlarda oto hırsızlık çetesi üyesi oldukları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte şu ana kadar 32 çalıntı aracın ele geçirildiği, bu sayınının önümüzdeki günlerde artabileceği belirtildi.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin sorgusuna Oto hırsızlık Büro Amirliğinde sürdüğü öğrenildi. Liderliğini eski sabıkalı N.E.(45)in yaptığı öğrenilen şebekenin İstanbul'dan çaldıkları otomobilleri sahte belgeler hazırlayarak değişik illerde pazarladıkları öğrenildi. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Yargıtay Kararı : "İşçinin Hizmet Süresi Yalnızca SGK Kayıtlarına Göre Belirlenmez"

İşçinin Özel Hayatı İşten Çıkarma Nedeni Olamaz

Mesai Saatinde Öpüşmek Haklı Fesih Sebebidir

Tarihsiz Belge Dilekçesi İstifa Belgesi Niteliğini Taşımaz

Başkalarına Kullandırılan Banka Hesapları Kapatılacak

İşten Ayrıldıktan Sonra Aynı İşyerinde Çalışılması Halinde Yıllık İzin Hakkında Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "Çırak Sözleşmesi Kapsamında Geçen Süre Emeklilik Hesabına Dahil Edilmez"

İşe İade Hakkında Anayasa Mahkemesi Kararı

Kira Sözleşmesinin Süresinden Önce Feshi Hakkında Yargıtay Kararı

MASAK Basitleştirilmiş Tedbirlerinde Kullanılan Bazı Parasal Sınırları Yeniden Belirledi

Parasını Ödeyip Yerleştiği Evi Müteahhit Başkasına Sattı

TIR Şoförlerinin Fazla Mesai Ücretlerine İlişkin Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "İşverenin Küfretmesi Nedeniyle İstifa Eden İşçiye Kıdem Tazminatı Ödenir"

Yargıtay Kararı: "Müşterilere Ve Çalışma Arkadaşlarına Uygunsuz İfadeler Kullanan Çalışanın Sözleşmesi Tazminatsız Fesh Edilebilir"
