Diğer Haberler
İcra müdürü 3.6 milyon lirayı at yarışında batırdı
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine, olayı soruşturması için memurSuçlarına bakan Cumhuriyet Savcısını görevlendirdi. Kasa ve para teslim defterinde yapılan incelemede, 2011 yılından bu yana 3 milyon 660 bin liranın olmadığı ortaya çıktı. Hakkında yakalama kararı çıkartılan İcra Müdürü Murat K., önceki gün kendiliğinden adliyeye gelip olayı soruşturan memur suçları savcısına teslim oldu.
"At yarışı oynama hastalığım var. Bin liradan aşağıya at yarışı oynamıyorum. Bugüne kadar yüksek meblalarda paralarda kazandım. Amacım bu paralarla, açığı kapatmaktı. Ama bir türlü kapatamadım. Gittikçe battım. Beni at yarışı yaktı." İfadesinin ardından Murat K., tutuklanma istemiyle sulh ceza hakimliği’ne sevk edildi. Burada da aynı ifadeyi tekrarlayan Murat K. tutuklandı.

Yargıtay Kararı : "İşçinin Hizmet Süresi Yalnızca SGK Kayıtlarına Göre Belirlenmez"

İşçinin Özel Hayatı İşten Çıkarma Nedeni Olamaz

Mesai Saatinde Öpüşmek Haklı Fesih Sebebidir

Tarihsiz Belge Dilekçesi İstifa Belgesi Niteliğini Taşımaz

Başkalarına Kullandırılan Banka Hesapları Kapatılacak

İşten Ayrıldıktan Sonra Aynı İşyerinde Çalışılması Halinde Yıllık İzin Hakkında Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "Çırak Sözleşmesi Kapsamında Geçen Süre Emeklilik Hesabına Dahil Edilmez"

İşe İade Hakkında Anayasa Mahkemesi Kararı

Kira Sözleşmesinin Süresinden Önce Feshi Hakkında Yargıtay Kararı

MASAK Basitleştirilmiş Tedbirlerinde Kullanılan Bazı Parasal Sınırları Yeniden Belirledi

Parasını Ödeyip Yerleştiği Evi Müteahhit Başkasına Sattı

TIR Şoförlerinin Fazla Mesai Ücretlerine İlişkin Yargıtay Kararı

Yargıtay Kararı: "İşverenin Küfretmesi Nedeniyle İstifa Eden İşçiye Kıdem Tazminatı Ödenir"

Yargıtay Kararı: "Müşterilere Ve Çalışma Arkadaşlarına Uygunsuz İfadeler Kullanan Çalışanın Sözleşmesi Tazminatsız Fesh Edilebilir"

