Diğer Haberler
İSTANBUL’da kredi alamayacak kişileri sahte belgelerle şirket sahibi ya da yöneticisi gibi göstererek yüklü miktarda kredi çekerek vurgun yapan 10’u banka çalışanı 21 kişi gözaltına alındı.
Savcılık olayın araştırılması için Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ni görevlendirdi. Mali Şube Ekonomik Suçlar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada, aralarında bankacıların da bulunduğu bir dolandırıcılık çetesinin varlığını ortaya çıkarttı.
Çete öncelikle bankalardan kredi çekemeyecek durumda olan kişileri buluyordu. Bu kişiler sahte belgelerle şirketlerde yönetici gösteriliyordu ya da şirket sahibi yapılıyordu. Bu kişiler üzerinden bankalara yüklü miktarda kredi başvurusunda bulunuluyordu. Başvuru yapılmadan önce bankaların çalışanlarına bilgi veriliyor, kredinin herhangi bir aksilik yaşanmadan alınması sağlanıyordu. Çekilen krediden bankacılar ve adlarına kredi çekilen kişilere komisyon veriliyordu.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dün çeteyle ilgili operasyon talimatı verdi. Mali Şube 21 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındakilerin evlerinde yapılan aramalarda sahte belge hazırlamakta kullanılan malzemelerin ele geçirildiği iddia edildi.

Yargıtay Kararı: "Yıllık Ücretli İzine Denk Gelen Hafta Tatili Günleri İzin Süresinden Düşürülemez"

Yetki Belgesiz Araç Satışına 305 Milyon Lira Ceza

Yargıtay Kararı: "İhbar Tazminatı Ödenmeden İşten Çıkartılan İşçi Yapılan Zamdan Yararlanır"

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu İşlemlerine İlişkin Merak Edilenleri Yanıtladı

Ticaret Bakanlığından Devre Tatil Ve Devre Mülk Satışlarına Dair Uyarı

Yargıtay Emekli Maaşını Başka Bankaya Taşımak İsteyen Emeklinin Maaşına Konan Blokeyi Kaldırdı

Yargıtay Kararı : "Video Çekip WhatsApp Gruplarında Paylaşmak Suçtur."

Yargıtay Kararı: " Balkon Kapatma İşlemleri Kaçak Yapı Olarak Değerlendirilebilir."

Hasarlı Araçların Seri Numaralarını Hacizli Otomobillere Kopyalayanlara Operasyon

Yabancıların Çalışma İzinlerine Sahtecilik Önlemi

Yargıtay Kararı: "Whatsapp Yazışmaları Nedeniyle Çalışan İşten Çıkarılamaz"

Yargıtay Kararı: "Kira Sözleşmesinden Sonra İmzalanan Tahliye Taahhütnamesi Geçerlidir"

SGK’nın Yurt Dışından İlaç Alımında Usul Ve Esaslar

Kadın Kooperatiflerine Nitelikli Personel İstihdamı Desteği
