Diğer Haberler
www.maliyepostasi.com
Akaryakıt İstasyonlarında Tüp Dolumu Yapıldığının Belirlenmesi Durumunda 442 Bin 596 Lira Ceza Uygulanıyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıt istasyonlarında kesinlikle tüp dolumu yapılmaması gerektiğini belirterek, "Bu konuda caydırıcı cezalar uyguluyoruz ve ciddi oranda üstesinden geldiğimizi düşünüyorum, fakat gelemezsek ileride lisanslarla ilgili yaptırımlar bile uygulayabiliriz." dedi.
25 Nisan 2016, Pazartesi
Yılmaz, yaptığı açıklamada, akaryakıt istasyonlarında tüp dolumu yapılmasının güvenlik açısından ciddi tehlikeler oluşturduğunu dile getirdi.
Akaryakıt istasyonlarındaki tüp dolumunun herhangi bir topraklama yapılmadan ve güvenlik önlemi alınmadan gerçekleştirildiğine dikkati çeken Yılmaz, "Ufak bir kıvılcımın hangi boyutlara ulaşabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Dolayısıyla, özellikle tüketicilerin dikkat etmesi gerekiyor. Birkaç litre tüp için canlarını tehlikeye atıyorlar. İstasyonlar da hem kendi güvenlikleri hem de alacakları cezadan dolayı, ekonomik durumlarını gözeterek bu işlemin yapılmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Etiketler#akaryakıt#istasyonlarında#tüp#dolumu#yapıldığının#belirlenmesi#durumunda#442#bin#596#lira#ceza#uygulanıyor
İçerik 3182 kez listelendi

Yargıtay Kararı: "Whatsapp Yazışmaları Nedeniyle Çalışan İşten Çıkarılamaz"

Yargıtay Kararı: "Kira Sözleşmesinden Sonra İmzalanan Tahliye Taahhütnamesi Geçerlidir"

SGK’nın Yurt Dışından İlaç Alımında Usul Ve Esaslar

Kadın Kooperatiflerine Nitelikli Personel İstihdamı Desteği

Yabancı Plakalı Taşıt İşlemlerine Dijital Düzenleme

Yargıtay Kararı: " Aynı Gün Hem Borcun Hem De Haczin Kabul Edilmesi Hukuka Aykırıdır"

Yargıtay Kararı: "Telefon Mesajlaşmaları Delil Olarak Kabul Edilir"

Lisanssız Şekilde Döviz Alım Satımı Yapan İşletmelere Yönelik Denetimler Sıkılaştırıyor

MEB'den İzinsiz Eğitim Faaliyetlerine Sıkı Denetim

Yargıtay Kararı: "Ürünün Sağlam Teslim Edilmemesi Halinde Zarardan Kargo Firması Sorumludur"

Banka Hesaplarının 3. Kişilere Kullandırılması Halinde Cezai Yaptırımlarla Karşılaşılır

Yargıtay Kararı:"Zorlayıcı Sebep Gerekçesi İle İşten Çıkarılan İşçiye İhbar Tazminatı Ödenir"

GİB Gelir İle Uyumsuz Lüks Harcamaları İnceliyor

Yargıtay Kararı: " Arızalı Alarm Sistemi Nedeniyle Hırsızlık Zararından Güvenlik Firması Sorumlu "

